Vrhunski hedonizam na „BOR Fiesti“ na Zlatiboru

Kompleks BOR by Karisma bio je domaćin sedme po redu manifestacije za sve ljubitelje vina “BOR Fiesta”. Ulica ovog apartmanskog kompleksa postala je ulica hedonizma i dobre zabave.

U svom čarobnom ambijentu “BOR Fiesta” ove godine nosila je temu “Gipsy night”, a mnogobrojni proizvođači vina, džina, piva i rakije, kako iz Srbije tako i iz drugih zemalja Evrope, imali su priliku da predstave svoje proizvode. Svi prisutni uživali su u fantastičnoj muzici, vrhunskoj gastronomskoj ponudi i izvanrednom piću.

“BOR Fiesta” i ove godine u sjajnoj organizaciji obezbedila je za posetioce i info pultove Turističke organizacije Zlatibor i Gold Gondole, gde su zainteresovani mogli da se informišu o svim pogodnostima i lepotama koje “zlatna planina” nudi, ali i da učestvuju u nagradnoj igri na kojoj su najsrećniji učesnici osvojili neke od nagrada, kao što su ulaznice za atrakcije, lokalitete, kao i produženi vikend za dvoje na Zlatiboru  i slično.

BOR Fiesta je još jednom potvrdila svoj status kao nezaobilazan događaj za sve ljubitelje vina i dobre zabave, pruživši posetiocima jedinstveno iskustvo koje kombinuje vrhunska pića, gastronomiju i muziku u magičnom ambijentu Zlatibora.

Izvor: TO Zlatibor

Leave a Comment