Od 3.septembra novo radno vreme Gold gondole

Letnja sezona na Gold gondoli bila je puna raznovrsnih sadržaja za sve generacije putnika objedinjujući zabavu, edukaciju, sportske aktivnosti, pozorište, glamur i muzičke večeri. Nakon uzbudljivog i toplog leta, jesen je mnogim putnicima omiljeno godišnje doba za vožnju i uživanje u dodatnim sadržajima na trasi.

Kako septembar donosi umerenije temperature vikend na gondoli je sigura izbor za one koji žele da provedu slobodno vreme u prirodi i odmore se od užurbane svakodnevice.

Radno vreme gondole od utorka, 3. septembra, biće od 10 do 16 časova radnim danima, vikendom od 9 do 16 časova, a poslednja vožnja sa Tornika u 17 časova. Zbog redovnog mesečnog tehničkog pregleda, Gold gondola neće raditi za putnike u ponedeljak, 2. septembra.

Gold gondola bar na Torniku nalazi se na atraktivnoj lokaciji na kojoj gosti mogu uživati u najlepšem pogledu uz ukusne napitke, a u blizini je i dečije igralište gde se najmlađi mogu zabaviti. Međustanica je ušuškana u borovinu i planinski pejzaž gde posetioci mogu napraviti predah od vožnja, prošetati do Ribničkog jezera, a mališani imaju na raspolaganju eko park i tjubing.

Završnica leta je još lepša ako se provede na najvišem vrhu Zlatibora uz ukusne koktele i nezaboravne fotografije na trasi gondole.

Izvor: Gold gondola

Leave a Comment