Dejan Petrović i “Big Bend” održali humanitarni koncert na Zlatiboru

Poznati trubač Dejan Petrović sa svojim “Big Bendom” održao je humanitarni koncert u sali Kulturnog centra Zlatibor. Sav prihod namenjen je fondaciji “Zajedno za mlade”, koja postoji sa ciljem da finansijski pomogne mladim i talentovanim ljudima koji nemaju dovoljno sredstava da nastave svoje obrazovanje i usavršavanje.

U dva sata vrhunskog izvođenja Dejan i njegov trubački sastav priredili su publici sjajan muzički doživljaj. Na repertoaru je bila srpska tradicionalna muzika, autorska muzika benda i obrade internacionalnih numera. Raspoložen da u svom kraju opravda visok renome, Dejan Petrović je zagrejao publiku “Vrtlogom”, kao i izvođenjem poznatih hitova: “Anđeo sreće”, “Šuška se šuška”.

U prepunoj sali Kulturnog centra Zlatibor širili su se zvuci tradicionalnih instrumenata trubačkog orkestra i drugih modernih elemenata, čineći ovaj trubački sastav omiljenim među poklonicima trube u zemlji i svetu.

Program “Zlatiborskog kulturnog leta” nastavlja se u četvrtak, 15. avgusta kada će na Kraljevom trgu biti održan koncert rok simfonija – Tina Tarner sa početkom u 20:30 časova.

Izvor: TO Zlatibor

Leave a Comment