Nezaboravno letnje veče na Zlatiboru uz hitove Marka Louisa

Popularni muzičar Marko Louis održao je koncert na Kraljevom trgu, u sredu 7. avgusta, gde je brojna publika uživala u prepoznatljivim zvucima njegovih najboljih hitova.

Ovaj poznati kantautor i muzičar, veče je započeo pesmom “Vatra u mraku”. Hitovi su se nizali jedan za drugim, što je publika nagradila burnim ovacijama. Poseban spektakl i užarena atmosfera nastala je kada je Marko Louis izveo svoj najveći hit ” Ćutaću”, kao i još mnogobrojne druge pesme poput: “Shine on me”, “Zov”, “Ti i ja”, “Ruse kose”…

Marko Louis je objavio sedam albuma, od kojih su najpoznatiji “Shine on Me”, “Beskraj 1” i “Beskraj 2”. Najpoznatiji singlovi uključuju “Pašana”, “Pandora”, “Sloboda”, “Ruse kose” i “Ne radujemo se”. U prethodnih pet godina, četiri puta je bio nominovan za Music Awards Ceremony u različitim kategorijama. Za svoju muziku kaže da je miks soul muzike i hip-hop ritmova, sa uticajima iz afro kulture i Balkana, kao i Bugarske, Indije i Irana.

 

Zlatiborsko „Kulturno leto” nastavlja se već sutra, 8. avgusta 2024.godine, sa nastupom Marka Miloševića na Kraljevom trgu na Zlatiboru.

Izvor: TO Zlatibor

Leave a Comment